Wat bied ik

wat-bied-ikIk bied mijn dienstverlening in verschillende vormen aan:

 • Interim
  Interim-opdrachten is op uurbasis. Gebaseerd op de uren die ik maak, factureer ik maandelijks een bedrag, bestaande uit de uren * het overeengekomen uurtarief. Reiskosten en overige onkosten breng ik in rekening gebaseerd op kilometers of feitelijke reiskosten en op basis van declaraties.
 • Projecten
  Voor projecten geldt hetzelfde als voor interim-opdrachten.
 • Abonnement
  In een abonnement komen we vooraf een aantal uren en totaalbedrag overeen. U kunt binnen het abonnement diensten afnemen, gemaximeerd tot het totaalbedrag. Het totaalbedrag wordt vooraf gefactureerd. Voordeel is dat u grip heeft op de kosten.
 • Werkplekbegeleiding
  Heeft u, of een medewerker, begeleiding nodig op de werkplek, bijv. omdat HR onderdeel is van het takenpakket, maar de kennis op vlakken ontbreekt, dan bied ik dat aan. Veelal is het abonnement de vorm waarin werkplekbegeleiding afgesloten wordt, ook in de vorm van een ‘trainingsdag’ is werkplekbegeleiding nodig, daarbij neem ik u tijdens een training mee in de specifieke vragen die in uw organisatie leven.
 • Coaching
  Bij uitzondering, enkel als ik overtuigd ben dat ik een rol van betekenis kan hebben, coach ik individuen die op een punt in hun carrière staan waar ze inzichten of veranderingen teweeg willen brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>